20 Mart 2014 Perşembe

En Güzel Canavar Kamyon Oyunları

Bugün bu konumuzda sizlere yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan bir araba oyunu kategorisinden bahsedeceğiz. Yeni kategorimizin adını biz Canavar Kamyon Oyunları yaptık, daha farklı şekillerde anılsada kabul edilen ve herkes tarafından yaygın olarak kullanılan ismi bu şekilde. Eskiden bu tür oyunlar için dev teker oyunlar denirdi fakat zamanla canavar kamyon oyunları şeklinde devam etti.
Bu oyunların çok sevilmesini bir nedeni arabaların çok güçlü olması kocaman tekerleri ile oyunda her şeye meydan okuyorlar ve önüne çıkan her şeyi ezip geçiyorlar, ve bu araba oyunları seven çocukların hoşuna gidiyor. Normal diğer araba oyunlarında arabalar yoldaki engeller yüzünden devrilebiliyordu fakat bu canavar kamyonlar asla devrilmiyor her mücadelenden sapasağlam çıkıyorlar.


 Türkiyede ilk defa Süper Araba Oyunları sitesinde yer alan canavar kamyon oyunları her gün eklenen yeni oyunlar ile hızla büyüyor ve sizler için en güzel oyunları bir araya toplamış oluyor. Canavar kamyon oyunları oynamak için doğru adrese sitemize bekleriz.
Araba oyunları sitelerinde pek fazla bulunmayan bu oyunlar zamanla dahada artacaktır çünkü dünyada milyonlarca oyun sever çocuk bu oyunları oynuyorlar. Canavar kamyon oyunlarında dev tekerlekli kamyonu kullanarak düz bir platform yolunda ilerliyorsunuz ve önünüze duran arabalar çıkıyor ve geçmek için onların üzerine çıkmanız gerekiyor, işte tam o anda sürdüğünüz kamyon çok güçlü ve ağır olduğu için araba altınızda eziliyor ve sizde yola devam ediyorsunuz diğer arabalarıda aynı şekilde ezerek geçiyorsunuz çünkü ne kadar çok araba ezerseniz daha fazla puan alıyorsunuz. Tabi bu arada kamyon ne kadar güçlü olsada sürerken dikkatli olmalısınız araba ani bir hareketle kaza yapabilir ve oyuna en baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz. Yolun sonuna ulaşınca sonraki bölüme geçmeye hak kazanıyorsunuz ve artık gittikçe oyun zorlaşmaya başlıyor çünkü engeller artaıyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder